بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی یکی از تجهیزات مهم در صنعت ساخت و ساز است.

از آن برای حمل، انتقال و جابجایی بار به ارتفاع‌های مختلف در سایت‌های ساختمانی استفاده می‌شود. این دستگاه معمولاً دارای یک چارچوب فلزی است که یک موتور الکتریکی و تجهیزات دیگر بر روی آن نصب می‌شود.

 

بالابر ساختمانی

بالابرها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم‌بندی می‌شوند. مشخصات فنی بالابرها شامل نوع موتور، توان موتور، ظرفیت حمل، گیربکس، سیم بکسل، سرعت و سیستم کنترل می‌شود.

برای دیدن بتونیر کلیک کنید.

بالابر پارس خاموت تک فاز میباشد براساس انتخاب مشتری قابلیت 3 فاز شدن دارد.

برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما درارتباط باشید.

بالابرها انواع مختلفی دارند و نیروی لازم برای آن‌ها از مکانیزم‌های مختلفی تأمین می‌شود.

هر کدام از انواع بالابر با توجه به عواملی مانند قدرت، ظرفیت، قیمت تمام شده، محیط کاری، ایمنی و نوع کاربرد نوع مکانیزم را مشخص می‌کند.

ویژگی‌های اصلی بالابرهای ساختمانی عبارت‌اند از:

پایه و ریل: باید مقاوم و ایمن باشند.
الکتروموتور: باید دارای سیم پیچی تمام مس با کیفیت و توان بالا باشد.
ظاهر زیبا و ابعاد مناسب: بالابر باید ظاهری زیبا داشته باشد و ابعاد آن مناسب باشند.
گیربکس: برای تبدیل دور موتور الکتریکی به قدرت، از گیربکس استفاده می‌شود. مبدلی است که باعث کاهش میزان دور و افزایش نیروی خروجی می‌شود. گیربکس مورد استفاده در بالابر، از نوع حلزونی است؛ زیرا در هنگام از کار افتادن الکتروموتور یا قطع برق، گیربکس قفل شده و بار بر نمی‌گردد تا احتمال بروز حوادث از بین برود.

قرقره یا وینچ: برای هدایت، جمع کردن سیم بکسل و جلوگیری از چرخش آن، از قرقره استفاده می‌شود. جنس قرقره معمولاً فولادی است و امکان پیچیدن سیم بکسل تا ۴۰ متر در نوع معمولی آن وجود دارد.

سیم بکسل: این سیم نوعی طناب فولادی دانست که از قرار گرفتن هسته‌های مرکزی مختلف از چند کابل که در کنار هم پیچیده شده‌اند، ساخته می‌شود. سیم بکسل در انواع تجهیزات حمل و نقل اعم از جرثقیل، آسانسور، بالابر فروشگاهی، بالابر ساختمانی و … استفاده می‌شود.

و از نظر اندازه و ظرفیت متنوع هستند و برای پروژه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله کاربردهای بالابرهای ساختمانی می‌توان به جابه‌جا کردن مصالح و بارها در طبقات مختلف ساختمان، بارگیری محموله‌ها در انبارها، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و معادن اشاره کرد.

این دستگاه‌ها باعث ساده‌سازی عملیات جابه‌جایی مصالح و کاهش خطرات جانی مرتبط با حمل بارها می‌شوند.

 

برای دیدن بالابر ساختمانی پارس خاموت کلیک کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *